Paratiisihotelli Suomi

LIsätietoja: Iltalehti

Tässä ovat uuden kauden sinkut:

Katri, 20, Järvenpää

Nelonen

Liikunnallinen Katri työskentelee personal trainerina. Katri on käynyt sirkuskoulua ja harrastuksesta on ollut hänelle hyötyä myös miesten kanssa.

Kiltiksi, suorapuheiseksi sekä sinisilmäiseksi itseään kuvaileva Katri haluaa nähdä, olisiko hänestä juonittelemaan itsensä Paratiisihotellin voittoon. Kilpailun lisäksi hän odottaa matkaltaan etelän lämpöön ihastumista ja romantiikkaa.

Tara, 28, Tallinna

Nelonen

Tallinnaan Kokkolasta muuttanut Tara tekee työkseen team leaderin hommia. Astrologian kiinnostuksenkohteekseen listaava ekonomi kuvailee itseään maanläheiseksi, nokkelaksi ja elämäniloiseksi.

Tara harrastaa tanssia, tarot-kortteja sekä lenkkeilyä koiransa kanssa. Tara on osallistunut elämänsä aikana useampaan kauneuskilpailuun.

Josefina, 23, Tammisaari

Nelonen

Suomenruotsalainen Josefina etsii Paratiisihotellista elämänsä prinssiä. Josefina kertoo, ettei flirttailu ole hänen suurin vahvuutensa, ja hän on tottunut siihen, että hän saa mitä haluaa.

Josefina kuvailee itseään erittäin määrätietoiseksi ja suorapuheiseksi ihmiseksi. Josefina opiskelee agrologiksi ja työskentelee opiskeluidensa ohessa pankissa. Hyvinvointi ja terveys ovat Josefinalle tärkeitä asioita – sporttinen nainen harrastaa vapaa-ajallaan aktiivisesti crossfittiä.

Jenna, 21, Oulainen

Nelonen

Jenna työskentelee yläkoulun sijaisopettajana. Jenna ihastuu omien sanojensa mukaan tosi helposti, mutta Paratiisihotellissa hänen suunnitelmansa on siirtää tunteet syrjään.

Jenna on omasta mielestään hyvä lukemaan ihmisiä ja hän luottaa vakaasti omaan intuitioonsa. Nainen uskoo, että hän pääsee sosiaalisen älynsä avulla Paratiisihotellissa pitkälle. Jenna on nähty aiemmin Temppareissa.

Jemina, 27, Vantaa

Nelonen

Jemina työskentelee kauneusalan yrittäjänä. Töissä Jemina on asiakaspalvelun nimissä konservatiivinen, mutta vapaalla hän kuvaa itseään sosiaalisena ja kovaäänisenä.

Naisen vapaa-aika kuluu crossfitin parissa ja kahden koiran kanssa puuhaillessa. Jemina kertoo olevansa kilpailuhenkinen.

Valtteri, 21, Mäntsälä

Nelonen

Valtteri työskentelee sähköasentajana. Hän on pelannut jääkiekkoa useita vuosia ja harrastaa nykyään kehonrakennusta.

Valtteria kuvaillaan todellisena pelimiehenä, ja hän kuvailee omaa takapuoltaan ”pelimiehen peppuna”. Valtteri kertoo olevansa kiero kaveri ja häikäilemätön naistenmies, joka ei pelkää valehdella saavuttaakseen tavoitteensa.

Janne ”Namu”, 34, Tampere

Nelonen

Janne, eli tuttavallisemmin Namu, työskentelee prosessinhoitajana, ja hän on todellinen Paratiisihotelli-fani. Namu rakastaa draamaa ja hän on valmis punomaan todellisen juonien verkon voittaakseen kisan.

Namu kuvailee itseään sosiaaliseksi ja positiiviseksi kundiksi, joka osaa olla todella itsepäinen. Namun vahvuuksiin kuuluu hänen miellyttävä sosiaalinen persoonansa.

Tom ”Teksa”, 26, Tampere

Nelonen

Tom eli tuttavallisemmin “Teksa” on adoptoitu Thaimaasta Suomeen. 26-vuotias mies ajaa kuorma-autoa ja tekee lisäksi baarimikon sekä promoottorin töitä.

Spontaani Teksa näkee aina kaikessa jotain hyvää. Hän kuitenkin myöntää, että joskus meno äityy jopa ylivilkkauden puolelle, mikä saattaa ärsyttää muita ihmisiä. Teksa tunnetaan ilmapiirin nostattajana ja hulluttelijana, mutta kovaäänisen sekoilijan sisimmästä löytyy myös herkempi puoli.

Janne, 26, Vantaa

Nelonen

Huumorintajuinen vantaalainen herrasmies, Janne, on kylpyhuoneasentaja. Esiintymistä rakastava Janne laulaa myös bändissä, ja hän on kokeillut siipiään näyttelijänäkin.

Janne kertoo olevansa hyväsydäminen hauskuuttaja ja toiset huomioon ottava hurmuri, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Laulutaitojaan hän hyödyntää naisten viettelyssä ja näyttelijänlahjojaan Paratiisihotellin liittoja solmiessaan. Tavoitteena Jannella on löytää Paratiisihotellista sekä rakkautta että rahaa, yhdellä kertaa.

Markus, 25, Eura

Euralaista Markusta kuvataan Nelosella jokaisen äidin unelmavävynä. Hän on kiltti ja rauhallinen rakennusalan yrittäjä.

Markus kertoo, että hän on usein ensimmäinen, joka avaa porukassa suunsa. Paratiisihotelliin Markus lähtee etsimään rakkautta ja voiton tavoittelu tulee hyvänä kakkosena.

Nelonen

Paratiisihotelli Suomi -ohjelman ensimmäinen jakso Nelosella maanantaina 24.5. klo 21.

Big Brother Party