TIS 2020

Sanni, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Sanni, 22, Rovaniemi

Ratsastusta ja koiran kanssa lenkkeilyä harrastavan Sannin arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanni on ulospäinsuuntautunut, iloinen ja itsenäinen piristysruiske, jonka seurassa ei tule tylsää. Temppareihin hän lähtee mukaan odottavaisin ja positiivisin mielin. Sanni kertoo olevansa aina paikalla, kun tapahtuu. Harvemmin draamat lähtevät hänestä käyntiin, mutta jotenkin hänet aina liitetään niihin. Nähtäväksi jää, miten käy draaman viettelysten saarella.

Pari vuotta sinkkuna elänyt Sanni on nauttinut sinkkuelämästään täysiä. Sanni kertoo olevansa vaikeasti tavoiteltava sinkku, mutta hyvien tyyppien kohdalla hän saattaa pysähtyä – ainakin hetkeksi. Eniten Sannin mieleen ovat pitkät, kunnolliset ja itsenäiset miehet.

Miehen iskemisestä Sannilla ei ole kokemusta, sillä yleensä miehet tulevat iskemään häntä.

Inkku, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Inkku, 21, Turku

Jääkiekkoa harrastava Inkku on luonteeltaan temperamenttinen ja hyvin päättäväinen. Hänestä löytyy myös pehmeämpi puoli ja toiset ihmiset aina huomioonottava Inkku kertoo luovansa ympärilleen positiivista ilmapiiriä. Pelikaukaloita kolunneelta kaunokaiselta ei rohkeutta puutu ja sen myötä hän hyppää mukaan myös viettelysten saarelle. Hän uskoo saavansa kokemuksesta myös elämänmittaisia ystävyyssuhteita. Inkku viettää tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa sinkkuna ja osaa ottaa sinkkuudesta iloa irti keskivertoa paremmin. Hän käy usein ulkona, mutta oman arvonsa ylläpitämiseksi päästää harvoin ketään kotiinsa asti. Vaikka Inkku nauttii täysin rinnoin elämästään sinkkuja, toivoisi hän silti löytävänsä rakkauden.

Milma, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Milma, 20, Luumäki

Milmalla on usein monta rautaa tulessa ja hänen arkensa täyttyy neljästä eri työstä. Muun muassa parturi-kampaajana ja baarimikkona työskentelevä Milma on avoin, rohkea ja tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa. Milma on aurinkoinen ja toiset huomioonottava ja hän rakastaakin hemmotella itselleen läheisiä ihmisiä aamupaloilla, kasvohoidoilla ja milloin milläkin. Viettelysten saarelle Milma lupaa tuoda paljon naurua ja houkutuksia. Myöskin “tekevälle sattuu” lausahduksen Milma allekirjoittaa täysin. Koko elämänsä sinkkuna ollut Milma ei ole kokematon eikä arka miesten suhteen ja hän tietää tarkalleen mitä kumppaniltaan haluaa.

Sanna, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Sanna, 21, Vantaa

Sanna on naisellinen nainen, joka on sinut itsensä kanssa. Sanat rakastava, rehellinen, määrätietoinen ja herkkä kuvaavat Sannaa täydellisesti. Vapaa-aikaansa Sanna viettää kuntosalilla sekä kirjojen parissa ja arkeen mahtuu myös opiskelua. Sanna on elänyt sinkkuna noin vuoden verran ja kuvailee elämäänsä rauhalliseksi. Hänen tulee kyllä käytyä baareissa, mutta harvoin hän sieltä ketään mukaansa ottaa. Enemmänkin hän on sinkkuna keskittynyt nauttimaan omista hetkistä. Sannan haaveissa on rakastava parisuhde, mutta hän on mieluummin sinkkuna ystävien ympäröimänä kuin, että säätäisi jonkun kanssa ilman mitään määränpäätä.

Jenna, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Jenna, 21, Oulainen

Tarjoilijana työskentelevä Jenna on rauhallinen, positiivinen ja henkisesti vahva persoona. Vapaa-aikanaan hän rakastaa matkustella, käydä salilla ja laittaa ruokaa. Myös luonto on Jennalle monella tapaa tärkeä voimavara. Oman hengellisen puolen kehitys on hänellä lähellä sydäntä ja onkin tuonut helpotusta omaan elämään vaikeiden asioiden käsittelyssä. Aidosti iloisen ja hyvän kuuntelijan taidoista onkin varmasti apua varatuille miehille tunteiden vuoristoradassa. Pian vuoden sinkkuelämää viettänyt Jenna haluaa löytää seuraavaksi loppuelämänsä kumppanin. Hakusessa on mies, joka tietää mitä elämältään haluaa. Temptation Islandille Jenna aikoo lähteä odottavaisin mielin ja toivoo saavansa erilaisilta persoonilta itselleen uusia näkökulmia arkeen.

Sonja, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Sonja, 18, Järvenpää

Viinejä ja hyvää ruokaa rakastava Sonja kuvailee itseään spontaaniksi ja huolehtivaksi skorpioniksi. Vuoden sinkkuelämää viettänyt Sonja on ehtinyt opiskelujen ohella viettämään jo railakkaitakin aikoja. Tämän hetkistä elämäntapaansa Sonja kuvailee kuitenkin rauhalliseksi. Nuoresta iästään huolimatta Sonja tietää jo tarkalleen, mitä elämältään ja elämänsä mieheltä haluaa. “Lyhyemmät jutut ei enää kiinnosta vaan hakusessa on pidempiaikainen suhde tumman, tatuoidun ja vanhemman miehen kanssa.” Kriteerit täyttävän miehen tullessa kohdalle Sonja hurmaa mielenkiinnon kohteensa aggressiivisella katsekontaktilla ja huolitellulla ulkonäöllään.

Anniina, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Anniina, 27, Tampere

Valmentajana ja fysioterapauttina työskentelevä Anniina harrastaa kuntosalia ja luonnossa liikkumista. Heittäytyvä Anniina tykkää myös kokeilla uusia lajeja. Anniina on helposti lähestyttävä, positiivinen persoona, joka tuo aurinkoa mukanaan mihin ikinä meneekin. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen Anniinalle tuli vahva tunne, että hän haluaa kokea sinkkuelämän, ennen kuin on valmis sitoutumaan loppuelämäkseen. Sinkkuelämä onkin lähtenyt rauhallisesti käyntiin ja rima miesten suhteen on korkealla, eikä hänellä ole tarvetta yhden illan jutuille.

Viola, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Viola, 25, Jyväskylä

Musiikin parissa työskentelevä Viola harrastaa cheerleadingia, telinevoimistelua ja kuorolaulua. Viola on hassutteleva, empaattinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva ilopilleri, jolla harvoin hymy hyytyy. Temppareihinkin Viola lupaa tuoda iloisuutta ja energiaa. Hän on porukan viihdyttäjä, joka myös tarvittaessa tulee ja analysoi muiden suhdekoukeroita. Puoli vuotta sinkkuna ollut Viola viettää paljon aikaa urheilun ja kavereiden parissa. Hän haaveilee “sen oikean ja viimeisen” löytymisestä, eikä lyhyet jutut kiinnosta häntä. Viola tykkää urheilullisista, rohkeista ja huumorintajuisista miehistä. Tärkeimmäksi Viola kuitenkin nostaa sen, että yhdessä on hauskaa ja pieni silmäpelikin luonnistuu. Omaksi bravuurikseen Viola nimeää korttitemput, juustokakut ja erilaiset akrobatiatemput.

Ella, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Ella, 24, Salo

Sekä kosmetologiksi, että lähihoitajaksi valmistunut Ella tekee lähihoitajan töitä kehitysvammaisten asuntolassa. Työn lisäksi arkeen mahtuu myös beachvolleyta, sulkapalloa, peli- ja elokuvailtoja ystävien kanssa sekä metsässä samoilua. Ella kuvailee itseään rauhalliseksi, rennoksi ja eläinrakkaaksi luonnonlapseksi, josta löytyy myös yllytyshullu heittäytyjä puoli, joka tykkää bilettää. Vajaa neljä vuotta sinkkuna elänyt Ella on valmis sekä lyhyemmille jutuille, että ihan kunnon rakkaustarinalle. Ella pitää rennoista miehistä, joiden seurassa tuntuu siltä, että voi olla täysin oma itsensä.

Tinke, Temptation Island, Kuva: Nelonen Media

Tiina ”Tinke”, 20, Lahti

Sirkusartistiksi opiskeleva ja somevaikuttajana työskentelevä Tiina rakastaa videoiden tekoa, valokuvaamista, piirtämistä ja tietokonepelejä. Luonteeltaan pirteä, rohkea, luova ja spontaani Tiina kuvailee itseään myös hymyileväksi ja unelmoivaksi. Vajaan vuoden sinkkuna ollut Tiina toivoisi rakkauden löytyvän, mutta ei kuitenkaan kiirehdi asian kanssa. Vuoteen on mahtunut hauskaa ja huoletonta sinkkuelämää. Sopivan henkilön tullessa kohdalle Tiina hurmaa hänet hymyilemällä, pienellä flirtillä ja olemalla aidosti kiinnostunut toisen asioista. Bravuurikseen hän kertoo myös huonoillekin vitseille nauramisen.

Jesse, 25, Tampere: ”Voin kertoa, että täällä on kuumempi kuin pizzauunissa, kiitos teille siitä! Mut onneks mä tulin tänne viilentää teidän ilmapiirii.”

Jesse, 25, Tampere: ”Voin kertoa, että täällä on kuumempi kuin pizzauunissa, kiitos teille siitä! Mut onneks mä tulin tänne viilentää teidän ilmapiirii.”

Tamperelainen Jesse on työskennellyt aiemmin kokkina, mutta on parhaillaan vaihtamassa alaa vaatesuunnittelun puolelle.

Jesse on ollut noin vuoden verran sinkkuna. Hän nauttii nykyisestä elämäntilanteestaan eikä haaveile rakkaudesta.

Jope, 24, Helsinki: ”Olen tämän keittolaivan kapteeni. Minulla on jo miehistö, mutta tarvitsemme vielä mahtavan peräsimen ja pulleat purjeet, jotta voisimme löytää rakkauden satamaan.”

Jope, 24, Helsinki: ”Olen tämän keittolaivan kapteeni. Minulla on jo miehistö, mutta tarvitsemme vielä mahtavan peräsimen ja pulleat purjeet, jotta voisimme löytää rakkauden satamaan.”

Joona, ”Jope”, nauttii menosta ja meiningistä. Hän opiskelee, tekee töitä ja pelaa salibandya. Unelmakumppani olisi sporttinen ja menevä. Sarkastinen huumorintaju ja piikittely tekevät Jopen onnelliseksi.

– Vittuilu on välittämistä, Jope kuvailee tänään julkaistussa Temptation Island Suomi -tiedotteessa.

Joni, 22, Jyväskylä: ”Oon Joni ja tällä hetkellä oon pohjoisen tummin ori.”

Joni, 22, Jyväskylä: ”Oon Joni ja tällä hetkellä oon pohjoisen tummin ori.”

Joni työskentelee talonrakentajana. Vapaa-aika kuluu jääkiekkokaukaloissa. Hän toivoo Temptation Island Suomen jäävän mieleen ikimuistoisena ja hauskana reissuna.

Tino, 22, Lahti: ”Tää reissu paljon antaa, mut voin tarvittaessa teidän murheet kantaa ja lohtua antaa.”

Tino, 22, Lahti: ”Tää reissu paljon antaa, mut voin tarvittaessa teidän murheet kantaa ja lohtua antaa.”

Tino opiskelee, pelaa jalkapalloa ja viettää aikaa ystäviensä kanssa. Tino osaa mielestään tulkita naisia mainiosti ja muuntautuu tarvittaessa kuuntelijasta mahtavaksi juhlaseuraksi. Erityisesti räväkät ja sosiaaliset naiset ovat Tinon mieleen.

Veikka, 21, Vantaa: ”"Lempikää yhtä, lempikää toista, lempikää vaikka yhtätoista. Mutta yhtä kerrallaan, älkää kahta milloinkaan.”

Veikka, 21, Vantaa: ””Lempikää yhtä, lempikää toista, lempikää vaikka yhtätoista. Mutta yhtä kerrallaan, älkää kahta milloinkaan.”

Veikka on turvallisuusalalla työskentelevä muusikko. Hän nauttii urheilusta ja musiikista. Musiikkiin hän on keskittynyt jo neljän vuoden ajan. Musiikkiuran myötä Suomi onkin tullut tutuksi.

Temptation Island Suomeen Veikka aikoo tuoda iloa. Lisäksi hän aikoo keskittyä muiden kuuntelemiseen.

Väinö, 22, Pukkila: ”Tää paikka on tosi kaunis, niin ootte myös tekin. Pidetään ikimuistoinen reissu!”

Väinö, 22, Pukkila: ”Tää paikka on tosi kaunis, niin ootte myös tekin. Pidetään ikimuistoinen reissu!”

22-vuotias Väinö työskentelee putkiasentajana. Luonteeltaan hän on auttavainen ja kohtelias. Temptation Islandista Väinö toivoo löytävänsä uusia kokemuksia ja ystäviä.

Lenni, 18, Joensuu: ”Meidän kanssa teillä tulee olee niin hauskaa, että te luulette et tää on komediaa.”

Lenni, 18, Joensuu: ”Meidän kanssa teillä tulee olee niin hauskaa, että te luulette et tää on komediaa.”

Lenni harrastaa esimerkiksi juhlimista ja frisbeen heittelyä.

– Tuon temppareihin nuorta energiaa ja paljon hyvää fiilistä ja toivon, että reissu kasvattaa henkisesti, Lenni lupaa.

Lenni haaveilee rakkaudesta. Toiveissa on itsevarma, mutta hiukan ujo kumppani.

Markus, 24, Helsinki: ”Mä oon ehkä tän porukan kookkain ja ehkä myöskin puheliain, mut välillä se meno on ollut niinkin kovaa, että mulla on hiukset tippunut päästä.”

Markus, 24, Helsinki: ”Mä oon ehkä tän porukan kookkain ja ehkä myöskin puheliain, mut välillä se meno on ollut niinkin kovaa, että mulla on hiukset tippunut päästä.”

Markus työskentelee kuljettajana. Luonteeltaan hän on avoin ja energinen. Markus toivoo löytävänsä rakkauden, muttei etsimällä etsi sitä.

Meido, 30, Vantaa: ”Mä itseasiassa unohdin mitä mun piti sanoa, mutta etteköhän tekin kohta unohda teidän kumppaninne.”

Meido, 30, Vantaa: ”Mä itseasiassa unohdin mitä mun piti sanoa, mutta etteköhän tekin kohta unohda teidän kumppaninne.”

Meido työskentelee satamassa ahtaajana. Hän kuvailee luonnettaan rennoksi ja avarakatseiseksi. Kaksi vuotta sinkkuna ollut Meido viehättyy aidoista persoonista.

Pyry, 22, Kerava: ”Mulla on kolme tärkeetä P:tä mun elämässä: pallo, pullo ja kolmannen te varmaan tiedättekin. Mulla jäi pallo himaan, mut eiköhän me noilla kahdella muullakin pärjätä.”

Pyry, 22, Kerava: ”Mulla on kolme tärkeetä P:tä mun elämässä: pallo, pullo ja kolmannen te varmaan tiedättekin. Mulla jäi pallo himaan, mut eiköhän me noilla kahdella muullakin pärjätä.”

Pyry työskentelee lähihoitajana. Lisäksi hän harrastaa koripalloa. Hän viihtyy sinkkuna. Tällä hetkellä hän keskittyy omiin tavoitteihinsa.

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella 30.9. klo 21.00.

Kaikki kuvat: Nelonen.

Sami Kuronen juontaa Temptation Island Suomen tälläkin kerralla.

Sami Kuronen juontaa Temptation Island Suomen tälläkin kerralla. NELONEN/LARS JOHNSON

Big Brother Party