Tänään se alkaa – Big Brother 2021 JULKKIKSET

Tämään selviää vihdoin, ketkä julkkikset muuttavat Big Brother -taloon. Asiaa on spekuloitu ja arvuuteltu villisti, mutta varma vastaus saadaan vasta sunnuntai-iltana kello 21 alkavassa suorassa lähetyksessä Nelosella ja Ruudussa.

Tosin Isoveli on tälläkin kertaa arvaamaton, ja aivan ensimmäinen yllätys nähdään sunnuntaina jo kello 20, kun ensimmäinen asukas asteleekin taloon jo ennen suoran lähetyksen alkua! Tämän ainutlaatuisen asukaspaljastuksen voi nähdä vain Ruudun 24/7-palvelussa. Kuka hän on? Miten hän viihdyttää itseään tunnin yksin BB-talossa ennen muiden asukkaiden saapumista?

Nyt alkava kausi kestää 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään nimittäin neljästi viikossa, ja sen myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. kello 20, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Ensimmäinen äänestys alkaa heti sunnuntaina asukkaiden asetuttua taloksi. Uudella kaudella myös tehtäväaluetta ja livestudiota käytetään hyödyksi uudella tavalla. Häätölähetyksiin saadaan ekstrajännitystä, kun kolme vähiten ääniä saanutta kilpailijaa poistetaan lähetyksen loppupuolella talosta tehtävästudioon, missä äänestyksen lopputulos paljastetaan. Vähiten ääniä saanut häädetään välittömästi, mutta jännitys ei lopu siihen. Kaksi äänestyksessä pelastunutta pääsevät vielä lähetyksen lopuksi kilpailemaan haastetehtävässä, jonka palkintona on muun muassa koskemattomuutta tai muita taloelämää helpottavia palkintoja – tai vaihtoehtoisesti vaikeutuksia haastekisan hävinneen eloon talossa.

Tällä kaudella Big Brother Suomen suoria lähetyksiä juontavat Anni Hautala, Kimmo Vehviläinen ja Tinni Wikström.

Anni Hautalan luotsaamia häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana nähdään Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kipparoi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin suoria päivittäislähetyksiä, joissa nähdään kooste edellisen päivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

Uuden kauden asukkaat ovat olleet kuluneen viikon ajan karanteenissa, ja heidät myös koronatestataan useaan otteeseen ennen taloon astumista. Viime syksyn BB-kauden tapaan Isoveli tekee valtavasti työtä pitääkseen tuotannon ehdottoman koronaturvallisena niin asukkaille kuin työryhmällekin.

Uusi Big Brother -talo ja sitä ympäröivä kokonainen BB-universumi on kevään aikana rakentunut Vantaalle. Uudenlainen BB-universumi pitää sisällään talon, asukkaiden ulkotilat, tuotannon työtilat, 24/7:n sekä livelähetysten ohjaamot, ison studion sekä sen osana toimivan tehtävästudion – nämä kaikki tarjoavat entistä upeammat puitteet näyttävän ja jännittävän ohjelman tekemiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Big Brother Party